Игрите на 90-те & Logiscool София-Център
March 16, 2023

Logiscool e световна мрежа от школи по програмиране и дигитална грамотност за деца, създадена през 2013г в Унгария. Към момента присъства в 35 държави с 170 школи и над 170 000 ученика.

Марката е с отлична оценка от Education Alliance Finland (EAF) за учебната си програма и собствената платформа, по която учат децата, а в последните дни на 2022г се сдобихме и с награда за “Дигитален курс” на годината от Digital Education Awards.

 

Нашата конкретна цел е да представим и преподаваме програмиране и дигитално образование по нов, творчески начин за ученици от 1-12 клас. 

По време на учебния процес, който предлага незабавен успех, децата почти незабелязано, чрез игри, се учат на логично, алгоритмично мислене, справяне с проблеми и научават най-основните принципи на програмирането.

На децата преминали последните нива се предоставя и международно признат сертификат, с който реално те стават младши програмисти.

 

Програмата се изготвя и проверява от екип от 27 образователни експерта, в това число и педагози. Те се грижат материала да се поднася по възможно най-подходящия за възрастта начин и винаги да е актуален спрямо тенденциите на пазара и потребностите на децата. 

Промокод: 90sgames ви предоставя 5% отстъпка от цената на курсовете, лагер-школите (по време на ученическите ваканции) и творческите ателиета на Logiscool София-Център.

За най-актуална информация и записвания, може да ползвате както сайта, така и на телефон +359879468261.

 

Заедно в обучение и активната спортна култура на децата!  

Запиши се за нашия бюлетин,
                                       
за да си в час с развитието на блога ни

Хайде да се запознаем!

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74

Последвайте ни:

Share This