За нас

Ние сме децата на 90-те! Вярваме, че сме хората, които трябва да покажат на следващото поколение- родените след 2000-та година какво е истинска игра- онази на улицата, за която не ти трябва свободна памет в телефона.

Добре дошли в дигиталната платформа на Игрите на 90-те. Нашата мисия е да подобрим средата за развитие на децата и да заздравим моста между поколенията. Ние организираме фестивали, на които се опитваме да даваме невероятно преживяване на децата и техните родители. Използваме машина на времето и обединяваме поколенията в общи игри като народна топка, стражари и апаши, дама, ластик, криеница и др.

ИДЕОЛОГИЯ

“Игрите на 90-те” е формат, който има за цел да накара родителите да прекарват качествено и активно време с децата си. В него малки и големи застават рамо до рамо, за да успеят посредством игрите, които всички познаваме от малки, да преодолеят комуникационните бариери и липсата на реално общуване извън социалните мрежи и виртуалното пространство.

  • Нашата мисия е да изкараме малки и големи от социалните мрежи, телефоните и компютрите.
  • Имаме за цел да срещнем родители и деца на истинските игрални полета, далеч от виртуалния свят и натовареното ежедневие.
  • Посредством вечните игри да изградим и заздравим моста между поколенията, да подобрим комуникационните и спортни умения у децата.

МИСИЯ

Искаш да се присъединиш към екипа?

Ако искаш да станеш част от магията на Игрите на 90-те, ако искаш да скачаш и да играеш заедно с екипа ни и всички малчугани, или ако искаш да се почувстваш наистина в играта, то можеш да се присъединиш към Игрите на 90-те и да кандидатстваш за доброволец!

Контакти

8 + 2 =