Ние сме децата на 90-те и добре си спомняме щурите игри навън!

За нас

 

Като че ли това се поизгуби… Но ние вярваме, че трябва да запазим истинската детска игра жива и да предадем приятелския и весел заряд, с който израснахме, и на следващото поколение. Игрите и забавленията са полезни за децата. С тях те развиват умението да общуват, сближават се с приятелите и родителите си и развиват спортните си умения. А най-добрият начин да научиш някого на нещо е като превърнеш урока в игра.

Време е криеницата зад екраните да бъде заменена с истински игри!

 

Медиите за нас

Ако вече сме ти познати отнякъде, но не можеш точно да се присетиш откъде, то вероятно е от някоя наша медийна изява. Ако те обзема любопитство как се представяме пред камера, тук ще откриеш всички епизоди на всички предавания, в които сме участвали.

Кликни на логата, за да видиш игрите в действие!

Игрите на 90-те – Картоф

Игрите на 90-те: Криеница

Игрите на 90-те –  Дама и Шоколад

Игрите на 90-те: Народна топка

Игрите на 90-те: Стражари и апаши

Игрите на 90-те: Игра на ластик

Специални благодарности на нашите партньори от Арт Център Кърнолски и децата от Вокална Студиа “Дъга” към  за участието в първата по рода си образователна поредица за детски игри. Надяваме се да сме усмихвали четвъртъците ви, през последните няколко седмици.

Весело лято и до нови срещи <3

А ето и какво впечатление оставяме в хората,
с които играем!

Еее, защо игрите
бяха толкова за кратко?

“Този фестивал беше невероятен начин да прекараме качествено време с нашите деца. Игрите бяха забавни и образователни, а атмосферата беше много приятна и релаксираща.”

 

Ивана, 34г.

Еее, защо игрите
бяха толкова за кратко?

“Бяхме много въодушевени да видим толкова много любими игри от детството си на този фестивал. Беше невероятно да се почувстваме отново като деца и да се забавляваме заедно с нашите приятели и семейства.”

 

Любомира, 31г.

Еее, защо игрите
бяха толкова за кратко?

“Не можахме да се наситиме от фестивала! Игрите бяха толкова забавни и носталгични, а организацията беше на ниво. Определено ще го посетим отново.”

 

Славена, 21г.

Хайде да се запознаем!
                       

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74
+359 885 5287 99

Последвайте ни:

Share This