ФЕСТИВАЛИ И СЪБИТИЯ

Попаднахте на най-важната страница, а именно тази със събитията! Тук ще публикуваме нашите предстоящи и вече изминали събития. За тези от вас, които присъстваха на наше събитие - Благодарим Ви, че бяхте час от това уникално преживяване. На онези от вас, които им предстои да се докоснат на магията на 90-те, споделяме с вас нашите спомени и ви очакваме на следващото събитие, със спортни екипи и хубаво настроение. ❤️

Очаквайте скоро информация за предстоящи събития.

Изминали събития и участия:

Игрите на 90-те & ССС на Sofia Summer Fest 21

След дългите часове на спортна надпревара между децата, те станаха публика на родителите си, които самоотвержено играха на Народна топка.

При спазване на всички противоепидемични мерки децата се забавляваха, а водещият Монти поддържаше настроението. Всички деца получиха раници, мешки, несесери и много други ученически аксесоари предоставени от CCC, както и специалните медали на Игрите на 90-те и CCC.

Игрите на 90-те гостува на LOVE B:EAT FEST 21

Игрите на 90-те дадоха старта на втория фестивален ден от LOVE B:EAT FEST, който се проведе на 4 септември на стадион „Юнак“ в София. 

Хлапетата играха на Федербал, Народна топка, Дама, Скачане на въже и Картоф, а много от тях за първи път играха на тези позабравени игри заедно с приятели, а любезните приятели на Игрите на 90-те - айряни Макси и сокове Гая предоставиха безплатно продуктите си, за да могат малчуганите да се хидратират между игрите.

Игрите на 90-те на RestART Fest Pernik 21

Помните ли какви игри играехме през 90-те години? Тази неделя ще имате възможност да ги покажете на децата си! На 23-и май от 12:00 часа пред Двореца на културата в гр. Перник ще играем с прекрасния екип на Игрите от 90-те. Ще има състезания, а след това и награждаване. Игрите са кър, шоколад, дама, ластик, народна топка, пиян морков, федербал, стражари и апаши. Ще бъде весело! От вас очакваме да донесете само доброто си настроение! Заповядайте да играем заедно!
Вход свободен!

Жмичка, народна топка и скачане на ластик в "Игрите на 90-те" в "Камчия"

Кой не обича играта на Дама, Жмичката, скачането на ластик, пияния морков, Кър и Народна топка?
Ако искате да се върнете в детството на Игрите от 90-те години, чакаме Ви в "Камчия"!
На 23 юли от 16.00 ч. Комплекс "Камчия" и Асоциация "Докосни дъгата" организират мащабно връщане в миналото с любимите ни игри!
Вход свободен за всички малки и големи почитатели на забавленията на открито!

Игрите на 90-те пилотно на Summer Vibes Festival Vidin 20

Пилотното издание на Игрите на 90-те се проведе в рамките на летния фестивал на община Видин - Summer Vibes Festival 2020. От сутрин до вечер бяха подтовени разнообразни забавления и занимания за децата. Нашите учители от АРТ център Кърнолски & Studio Hyphers, подготяха децата по музика и танци за голямата сцена.

Следобяд започваха игрите и състезанията по бягане, тортинетки и колела. МатСтар бе официален спонсор за наградния фонд на децата включили се в игрите. 

Игрите на 90-те енергизира TedXTriaditza

През Октомври месец 2020г. се проведе конференцията TedXTriaditza. Темата бе "изграждане на мостове". Игрите на 90-те се заехме с построяването на моста между сериозното и забавното, сегашното и миналото, порасналото и детското ни аз. Всяка кафе пауза, посетителите имаха възможност да изиграят по една дама, скачане на ластик, въртене на обръч, федербал или скачане на въже. Дамите с токчетата бяха определено победителки в надпреварата.

Как можем да организираме “Игрите на 90-те” в нашият град?

В случай, че сте представител на организация, занимаваща се с организиране на събития и фестивали, семинари и конференции, може да се свържете с нас и да бъдем част от вашето събитие. 

Имате желание да партнираме? Попълни формата и ние ще се свържем с вас 🙂

 

Контакти

5 + 7 =