Благодарности към партньорите
June 14, 2021

Краят на месец май и началото на юни бяха изпълнени с много детски смях, активни игри и време, което родители и деца прекараха заедно в игра!

Напук на неблагоприятните метеорологични условия, заедно с партньори екипът на Игрите на 90-те успя да реализира три събития!

Бяхме част от РестАрт фестивал в гр. Перник, на които благодарим за поканата! Успяхме да направим Спортния празник на ОУ “Св. Св. Кирил и Методий“ в село Драгичево, на които благодарим за гостоприемството и невероятното реферство на част от учителския екип.

Нашата най-голяма радост е, че децата захвърлиха телефоните и всички заедно с много ентусиазъм се впуснаха в игри.

Изключително горди сме, че по време на събитието по случай 1-ви юни – Международен ден на детето, заедно с младежите от Как да бъда як успяхме напук на лошото време да превърнем обичайния вторник в ден за забавление. Това беше и събитието, на което събирахме благотворителен вход от 1 лев, цялата сума, от който дарихме на кампанията за неонатална линейка на Капачки за бъдеще.

Искаме да изкажем благодарност на партньорите ни в събитиета:

Община Перник и организаторите на РестАрт фестивал за поканата.

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Драгичево за поканата и активното участие на преподавателите, както и на ултрамаратонеца Краси Георгиев, който се запозна и игра с малчуганите.

Arena Sofia за топлото домакинство и предоставяне на терена за провеждане на събитието на 1-ви юни.

Преди обед и Здравей, България за телевизионното отразяване на събитието на 1-ви юни.

Radio ENERGY –  Радио Енерджи за медийното покритие, наградите и балоните, които буквално подлудиха децата от кеф на 1-ви юни

БНР Радио София за специалното гостуване, отразяване и изпълнение на предизвикателството, а именно – да бъдат наши рефери –

Mat Star за предоставяне на наградния фонд и подаръци за децата

Vibes Health & Fitness за тренировките и разгряването на децата преди игра и спортните подаръци, с които да тренират за напред

GreenCo – Зелената компания за предоставянето на плодовете за децата

Bilet Bg / Билет Бг и Eventiplier – Smart Event Promotion, за безвъзмездното предоставяне на платформите, в които събирахме средства за кампанията на Капачки за бъдеще

Dodgeball Federation Bulgaria – DBFB, за осъществяването на най-голямата дъждовна народна топка с малки и големи;

ART CENTER KARNOLSKY/Арт Център Кърнолски за партньорството и силна подкрепа;

И накрая, но не на последно място ОГРОМНИ благодарности на реферите и доброволците на двете ни организации с Как да бъда ЯК.

Всички събрани средства от събитието на 1-ви юни бяха дарени на Капачки за Бъдеще, на които благодарим за мотивацията и светлия пример, който дават на обществото.

Бъдете здрави, пазете се и обичайте семействата си.

До нови срещи, пакостници

Запиши се за нашия бюлетин,
                                       
за да си в час с развитието на блога ни

Хайде да се запознаем!

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74

Последвайте ни:

Share This