Игрите на 90-те в гр. Монтана – Prizni & NetSurf

В нашето съвремие междублоковите пространства са тихи, улиците не са изподраскани от тебешири, а желанията на децата към родителите им вече не са да им позволят да играят навън малко повече със съседските деца, а да им подсигурят смартфон, таблет или новата „Фифа“. По-вероятно е приятелите им да са онлайн и на другия край на света, отколкото два етажа над тях в блока. Децата днес не познават свят без технологии и растейки около свръхангажирани родители за тях електронните устройства са най-често използваното средство за забавление.

По тази причина сайтът „Призни“ подема кампания „Дигитална хигиена“, една от целите на която е да повлияе времето, прекарано пред екран, в полза на здравословните дейности на открито, човешкото общуване очи в очи и естествения за нас начин на комуникация и свързване. Първото събитие на кампанията – „Игрите на 90-те“ – има мисия да срещне родители и деца на истинските игрални полета – далеч от виртуалния свят и натовареното ежедневие. На 22.09 от 15:30 ч. в парк „Монтанезиум“ в Монтана децата и техните родители ще се забавляват с някои от най-емблематичните игри от края на миналия век: „Ластик“, „Дама“, „Скачане на въже“, „Народна топка“, „Пиян морков“, „Съдже“, „Дърпане на въже“ и др. Малките участници, които преминат през всички игри, ще получат награди, осигурени от „НетСърф“ като партньор и спонсор на кампанията.
Каним всички желаещи родители да си припомнят игрите от детството, които са ги държали навън до късно, да прекарат качествено време с децата си по здравословен за тях начин и да им покажат колко забавно може да бъде детството без екрани.
В случай на дъждовно време игрите ще се проведат във фоайето на Драматичен театър „Драгомир Асенов“.

Благодарим за подкрепата на:

Искаш “Игрите на 90-те”
да станат част и от твоето събитие?


Свържи се с нас, ако организираш събития,
фестивали, семинари или конференции.
Забавлението е гарантирано!

Хайде да се запознаем!
                       

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74

Последвайте ни:

Share This