Игрите на 90-те и 75 години Димитровград

Игрите на 90-те е формат, който има за цел да покаже на новото поколение кои са игрите, заради които до късните часове в междублоковите пространства, отекваше детски смях през миналия век. Наша мисия е да дадем възможност на малко по-порасналите да се отделят поне за няколко часа от паралелната дигитална реалност и да поиграят с децата си.

Фестивалът ‘Игрите на 90-те’ има за цел да премахне бариерите в комуникацията между поколенията и да събере малки и големи на едно място. Затова реферите на Игрите на 90-те ще обясняват правилата им на всяко хлапе, дори и на родителите, които искат да се включат в различните игри.

Това е причината за своето първо ни гостуване в Димитровград, точно в 10:30 на централна алея / бул. “България”/ да започне най-голямата досега паралелна игра на цели играят 7 емблематични игри: Ластик, Дама, Народна топка, Пиян морков, Съдже, Дърпане на въже, Скачане на въже.

Входът ще бъде свободен, а заедно с любезните ни домакини от Община Димитровград сме подготвили изненада за малчуганите, ако са били активни и са се включили във всички игри.

Очакваме Ви!

Благодарим за подкрепата на:

Искаш “Игрите на 90-те”
да станат част и от твоето събитие?


Свържи се с нас, ако организираш събития,
фестивали, семинари или конференции.
Забавлението е гарантирано!

Хайде да се запознаем!
                       

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74

Последвайте ни:

Share This