Игрите на 90-те и Maxi Pet на Sofia Summer Fest

Игрите на 90-те заедно с Maxi Pet превземат Sofia Summer Fest на 27-ми август, събота, когато от 13:00 до 16:00 часа ще превърнат пространството за културни събития в Южен парк II /зад музея “Земята и хората”/ в игрална арена за малки, големи и техните любимци.

Ситуацията ще е игра за всички, както и награди за малчуганите и техните домашни любимци, осигурени от нашите партньори от бранда, който има всичко най-необходими, полезни и функционални за домашните любимци продукти- Maxi Pet.

Класическото дърпане на въже ще открие програмата на събитието, за да се види как са разпределени силите между големи и малки, а освен него ще има обособени терени за игра на любимите от 90-те години Народна топка, Дама, Сляпа баба, Пиян морков, Ластик и Федербал ще игрите, в които ще може да се включи всеки желаещ под зоркото око на опитни инструктори. На всеки един от терените рефери ще показват на малчуганите как да се забавляват както са го правили и родителите им, които също могат да се включват в игрите.

Входът е свободен.

Препоръчва се малчуганите да са със спортни обувки или сандали, за да им е максимално удобно и да могат да се включат във всички игри, без контузии.

Благодарим за подкрепата на:

Искаш “Игрите на 90-те”
да станат част и от твоето събитие?


Свържи се с нас, ако организираш събития,
фестивали, семинари или конференции.
Забавлението е гарантирано!

Хайде да се запознаем!
                       

Остави ни съобщение и ние ще ти отговорим възможно най-бързо.

Други начини да се свържете с нас


contacts@igritena90.eu

гр. София, България

+359 894 3993 74

Последвайте ни:

Share This